Afgeronde Acties

We zijn op het moment bezig om onze spaarpotten weer op te halen bij de ondernemers en verenigingen in en om Bedum. Bedankt dat onze spaarpotten bij jullie mochten staan en dank aan de donateurs!
Woensdag 9 februari
Van december 2021 t/m januari 2022 had Cars4all een super bandenactie voor Michel!
Vandaag kreeg Michel een mooie cheque van €1100 overhandigd!                                                                                                               Heel erg bedankt Theo en Mirjan van Cars4all!
Vanaf het begin van onze crowdfunding tot vrijdag 4 februari konden de klanten van de Plus in Bedum hun flessenbon doneren. Dit hebben ze ook massaal gedaan! De donaties hebben een bedrag opgeleverd van maar liefst €1040! Iedereen heel erg bedankt voor het doneren van je flessenbonnen! Jeroen Juch van de Plus in Bedum, heel erg bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt!
Dinsdag 1 februari 
De hele maand januari zat onze stichting onder de doneerknop van de flessenautomaat van de Albert Heijn in Winsum. Er is een bedrag van €191,55 gedoneerd. Klanten van de Albert Heijn heel erg bedankt dat jullie je flessenbonnen hebben gedoneerd. Wouter Jansen van de Albert Heijn in Winsum, heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!
Dinsdag 25 januari
Bij Onlineveilingmeester.nl zijn er allerlei producten en diensten voor onze stichting geveild. De producten en diensten zijn mogelijk gemaakt door ondernemers in en buiten Bedum, vrienden, familie en buren. Heel erg bedankt hiervoor! Bedankt Onlineveilingmeester.nl en Laurens Damminga!
Dinsdag 18 januari 
Na weer een lekkere snertactie van Menthe Groefsema, kreeg de stichting vandaag een mooi bedrag van €373 op de rekening gestort! Bedankt Menthe!
 
Zondag 16 januari
Faylin heeft sinds het begin van het crowdfunden armbandjes gemaakt en verkocht voor Michel! Vandaag kreeg Michel en cheque van haar overhandigd van maar liefst €300! 
Wat een fantastisch bedrag! Lieve Faylin wat heb jij veel armbandjes verkocht zeg! Heel erg bedankt! 
10 januari kreeg de stichting een bedrag van €480 overgemaakt van Jumbo Steenbergen aan het Harddraversplein in Appingedam!  Klanten van de Jumbo hebben hun flessenbon gedoneeerd! Klanten van de Jumbo heel erg bedankt dat jullie je flessenbonnen hebben gedoneerd en Jumbo bedankt dat jullie dit mogelijk heen gemaakt!
Zondag 19 december: Benefiet Kartdag in Ulrum
Wat was het weer een mooie en gezellige racedag op de kartbaan in Ulrum! Er is in totaal een bedrag van €1305,00 bij elkaar geracet voor Michel! Wat een fantastisch bedrag! Het hoogste bod op het schilderij is maar liefst €1000,00! T/m 31 december kun je nog een bod doen! Van alle kaarten die er t/m 31 december online verkocht worden, gaat de helft ook naar Michel! De kaarten kun je in 2022 gebruiken. Heel erg bedankt Bas en Lise! Super dat jullie deze dag voor Michel hebben georganiseerd! Dank ook aan alle coureurs en Marijje en Andreas bedankt voor de opbrengst van de glühwein! Proost op jullie allemaal, fijne feestdagen en tot volgend jaar!  
Zaterdag 18 december: Kleintje kerstmarkt bij de Maolderij in Anloo

Er werd van alles verkocht: kerststukjes, flessen met lichtjes, glühwein, warme choco, kniepertjes en nog veel meer. Zelfs de kerstman was er! Hoo,hoo,hoo! De volledige opbrengst van  €1411,60 gaat naar Michel! Ontzettend bedankt Bianca en het team van ABZ! Heel bijzonder en hartverwarmend dat jullie de kerstmarkt voor Michel hebben georganiseerd!

Bedankt Autobedrijf Veenman en De Kruiberg in Bedum voor jullie super APK-actie voor Michel!
Zaterdag 4 december: Sinterklaas speculaaspoppen verkoop

Sanne, de dochter van Michel en Sonja heeft voor €595,50 aan zelf gebakken Sinterklaas speculaaspoppen verkocht. In verband met een kapotte oven konden 35 Sinterklazen helaas niet verkocht worden. Gelukkig kon Sanne de ovens van de buren Marcel en Anita gebruiken! Bedankt lieve Sanne en bedankt Marcel en Anita! Fijn Sinterklaasfeest allemaal!

Zaterdag 27 november: Super snertactie van Menthe Groefsema!

Vandaag kreeg Michel een bedrag van €316,90 van Menthe overhandigd. Heel erg bedankt Menthe! Je snert is heerlijk!

Donderdag 25 november: Verkoop Versplein in Bedum

Onze markt heeft het fantastische bedrag van € 501,37 opgebracht. Iedereen die iets heeft verkocht of gekocht heel erg bedankt! In het bijzonder willen wij Faylin, Judith, Aafke, Sarina, Mirjam, Fronica, Anita, Sanne, Menthe en slager Thonny Teerling bedanken! 

Bedankt bakkerij Hoekstra dat onze spaarpot bij jullie mocht staan. Er zat een mooi bedrag in van €126,61! Super!
Bedankt Lunch & Dine Bedum dat onze spaarpot bij jullie mocht staan. Jullie hebben zelfs jullie fooi gedoneerd. Wat ontzettend lief! Een mooi bedrag van 120 euro heeft Michel van jullie gekregen en er mag zelfs weer een nieuwe spaarpot bij jullie kassa staan! top ! 

Zaterdag 20 november:
Sint- en Kerstopritverkoop

Wat was het super vandaag! Wiebe Klijnstra van Radio Noord kwam onverwachts langs en heeft Michel geinterviewd. ook Sinterklaas en zijn pieten kwamen op bezoek! Sinterklaas heeft zelfs een dansje op onze oprit gedaan! De opritverkoop heeft een fantastisch bedrag van €720,25 opgebracht! iedereen die geholpen of iets gekocht heeft, heel erg bedankt. In het bijzonder bedanken wij onze buren, Faylin en Sanne! Zonder jullie was ons dit nooit gelukt!

Zaterdag 6 november:
500 Rondenrace Kartbaan Ulrum

Het was een fantastische race! Er is zaterdag 6 november door de teams €550 voor Michel bij elkaar geracet. Team Bossinga heeft zich ook nog laten sponsoren voor €875. Bij elkaar opgeteld is dit maar liefst een bedrag van €1425. Wat een ontzettend mooi bedrag! Bedankt Kartbaan Ulrum voor de spannende race! Bedankt alle coureurs en in het bijzonder Team De Bedumer Boys (van SV Bedum JO13-3), Team Michel vs MS, Team De Goudenhark en Team Bossinga! Natuurlijk ook dank aan alle sponsoren! Team De Goudenhark gefeliciteerd met jullie overwinning! 

Op de kartbaan kreeg Michel een enveloppe van Luc Geerds van SV Bedum JO13-3 met €48! Luc heeft zelf voor Michel geld ingezameld en het fantastische bedrag vandaag aan Michel overhandigd. Super bedankt Luc! Je bent een topper!

6 november

Het was een fantastische race! Er is vandaag door de teams 550 euro voor Michel bij elkaar geracet. Team Bossinga heeft zich ook nog laten sponsoren voor 875 euro. Bij elkaar opgeteld is dit maar liefst een bedrag van 1425 euro. Wat een ontzettend mooi bedrag! Bedankt Kartbaan Ulrum voor deze spannende race! Bedankt alle coureurs en in het bijzonder Team De Bedumer Boys (van SV Bedum JO13-3), Team Michel vs MS, Team De Goudenhark en Team Bossinga! Natuurlijk ook dank aan alle sponsoren! Team De Goudenhark gefeliciteerd met jullie overwinning!

Op de kartbaan kreeg Michel een enveloppe van Luc Geerds van SV Bedum JO13-3 met 48 euro! Luc heeft zelf voor Michel geld ingezameld en het fantastische bedrag vandaag aan Michel overhandigd. Super bedankt Luc! Je bent een topper! 

Wandeltocht Scheve Toren - Martinitoren

Wat was het een prachtige dag om te wandelen. Alle regen was gelukkig vrijdag al gevallen!

Onder de wandelaars waren veel bekenden zoals, vrienden, familie en buren, maar ook voor ons onbekenden die ons een hart onder de riem staken. Er was een grote groep collega’s. Dit was voor Michel een verrassing en ik zag dat het hem veel deed.

Michel kreeg een cheque ter waarde van €500,00 van zijn collega’s overhandigd. Wat een mooi bedrag, heel erg bedankt! Om 13.40 (iets later dan gepland) gaf Michel het startsein van de wandeltocht met een luchthoorn en daarna gingen we van start.

In de Grote straat werden we door veel mensen uitgezwaaid. We liepen langs het Boterdiep naar Ellerhuizen en van Ellerhuizen langs de Groningerweg richting Groningen. We liepen heerlijk in de zon en we hadden veel bekijks. Veel mensen in de auto’s die voorbij kwamen rijden toeterden en zwaaiden naar ons.

Op de helft van de tocht deelde Michel fruit en wat te drinken uit (mede mogelijk gemaakt door Jeroen Juch van De Plus in Bedum). Langs de wijk Van Starkenborgh, over de Gerrit Krol brug en langs de Korreweg liepen we de Ebbingestraat in.

Rond 15.50 kwamen we aan bij de Martinitoren. We werden opgewacht door Michel, vrienden, familie en bekenden. Buurvrouw Mirjam telde het totale gesponsorde bedrag bij elkaar op, schreef het bedrag op een grote cheque en overhandigde de cheque aan Michel.

Er is €3275,00 bij elkaar gewandeld door de wandelaars. Met de €500,00 van Michels collega’s hierbij opgeteld is het bedrag €3775.00! Wat een fantastisch bedrag en wat een fantastische dag! Hiermee is Michel weer een stukje dichterbij zijn stamceltherapie in Moskou! Alle wandelaars en sponsoren heel erg bedankt!

Video's

Foto's

Scroll naar top